• Română (România)
  • Ukrainian (UA)

reclama

delimitator_transp

reclama

delimitator_transp

Invatamant
Burse de studii oferite de Universitatea Nationala din Ujgorod
Universitatea Naţională din Ujgorod a fost înfiinţată în anul 1945. Este una  din universitatăţi importante din Ucraina, cu nivelul IV de acreditare, cea mai puternică instituţie de învăţământ din Transcarpatia.

 

Citeşte mai mult...
 
Burse de studii oferite de Universitatea Nationala din Lviv „Ivan Franko”

Universitatea Naţională din Lviv „Ivan Franko” una dintre cele mai vechi universităţi din Europa de Est şi una din cele mai importante instituţii de învăţământ superior din Ucraina. A fost înfiinţată în anul 1661.

 

Citeşte mai mult...
 
Burse de studii oferite de Universitatea Nationala din Cernauti „Iurii Fedkovici”

Universitatea Naţională din Cernăuţi „Iurii Fedkovici” este una din cele mai importante instituţii de învăţământ superior din Ucraina. A fost înfiinţată în anul 1875.

 

Citeşte mai mult...
 
Burse de studii oferite de Universitatea de Stat din Transcarpatia

Universitatea de Stat din Transcarpatia – instituţia de învăţământ superior de stat, cu nivelul IV de acreditare, format pe baza Institutului de stat de Informatică, Economie şi Drept din Ujgorod. A fost înfiinţată în anul 1995.

 

Citeşte mai mult...
 
În atenţia cetăţenilor României care doresc să faca studii în Ucraina

În conformitate cu Protocolul de colaborare în domeniul învăţământului între Ministerul Învăţământului, Cercetării şi tineretului din România şi Ministerul Învăţământului şi Ştiinţei din Ucraina” pe anii de învăţământ 2008-2009, 2009-2010, 2010 -2011 Ucraina acordă, anual, posibilitatea efectuării de studii în unităţile de învăţământ mediu de stat, gratuit, conform necesităţilor Părţii române.

Citeşte mai mult...
 
Imbunătăţirea studierii limbii ucrainene

Programul sectorial pentru îmbunătăţirea studierii limbii ucrainene în şcolile secundare, cu predare în limbile minorităţilor naţionale pentru anii 2008-2011

Citeşte mai mult...