• Română (România)
  • Ukrainian (UA)

reclama

delimitator_transp

reclama

delimitator_transp

Sponsori
SC GILSOR CONSTRUCT SRL

Gilsor Construct este infiintata in anul 2006, si datorita specializarii de inalta clasa a actionarilor in domeniul forajelor, a consolidarilor de versanti, geotehnica, fundatii, si in mod deosebit consolidari de infrastructuri de drumuri si poduri, s-a impus foarte repede pe piata, ajungand acum sa execute lucrari complexe de consolidari si ancoraje, de dificultate foarte mare, la preturile pietii si in termene record.

Domeniile de activitate

Executie, consultanta de specialitate si proiectare in urmatoarele domenii:

- Minipiloti si piloti forati

- Consolidare infrastructuri drumuri si poduri

- Ancore, drenuri verticale si orizontale

- Foraje pentru studii geo si hidro-geotehnice

- Foraje pentru alimentare cu apa

- Consolidari si reabilitari constructii de orice fel

Date de contact:

Iasi, str. Aurel Vlaicu nr. 32-34

Tel/Fax: 0040.232.271975; 0040.332.107554

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

www.gilsor.ro

 
SC BAUTEN CONSULTING SRL

Bauten Consulting SRL a fost infiintata in 2005, avand ca principala activitate servicii de arhitectura, inginerie si de consultanta tehnica legate de acestea.

Folosindu-se de experienta membrilor fondatori de peste 15 ani in constructii civile si hidrotehnice, la care se adauga experienta de lucru acumulata alaturi de parteneri germani, incepand cu anul 2006 Bauten Consulting SRL, a reusit sa introduca pe piata constructiilor din Romania sisteme inovative de hidroizolatii, oferindu-le beneficiarilor societatii servicii complete in: elaborare de solutii si proiecte tehnico-economice, consultanta in activitatile de constructii, executie/urmarirea punerii in opera a sistemelor de hidroizolatie propuse, comercializare sisteme de hidroizolatii si materiale speciale (membrana bentonitica CEMtobent, tole metalice cu efect de cristalizare, benzi apa-stop, sisteme de injectie, distantieri beton, elemente de innadire pentru armatura, ancore de legatura, cofraje pentru stalpi, etc.).

Bauten Consulting este reprezentant exclusiv in Romania al firmelor germane BPA-GmbH, Epasit GmbH, Arcan GmbH, Webac GmbH si Nevoga GmbH.

Firma BPA GmbH este specializata in producerea si montarea de sisteme si materiale hidroizolante pentru constructii subterane.

Firma Epasit GmbH este specializata in producerea de materiale hidroizolante si mortare speciale pe baze minerale.

Firmele Arcan Gmbh si WEBAC GmbH sunt specializate in repararea si hidroizolarea structurilor din beton si caramida existente in calitate de producatori de rasini poliuretanice, epoxidice si geluri acrilice.

Firma Nevoga GmbH este producator de cofraje din materiale usoare pentru stalpi de toate formele si accesorii pentru cofraje si turnari de betoane: distantieri din fibrobeton si din plastic, elemente de innadire a armaturii, dopuri si sisteme de etansare a peretilor din beton monolit etc.

In prezent Bauten Consulting SRL este singura firma din Romania care comercializeaza materiale de etansare a rosturilor de lucru respectiv rosturi de betonare, materiale realizate din ciment si hidroxid de calciu, detinand astfel o pondere mare din piata materialelor de constructii din regiunea de sud-est a Romaniei..

Bauten Consulting asigura consultanta in orice domeniu al activitatilor de constructii pentru firmele sau bancile care ofera credite pentru realizarea, construirea, modernizarea sau consolidarea constructiilor de orice tip: civile, industriale sau agricole.

Proiecte executate (consultant in activitatile de constructii): P.I.F. (Puncte de Inspectie la Frontiera), Punct Vamal Albita, jud. Vaslui, Punct Vamal Siret, jud. Suceava, Punct Vamal Sculeni, jud. Iasi, Punct Vamal Halmeu, jud. Satu-Mare, Punct Vamal Constanta Sud, Punct Vamal Constanta Nord

Bauten Consulting asigura servicii de proiectare in urmatoarele domenii: arhitectura, urbanism,  drumuri, constructii edilitare, inginerie structurala, instalatii termice, sanitare, devize si evaluare costuri lucrari, verificare proiecte, antemasuratori, caiete de sarcini, expertize tehnice ale constructiilor

Proiecte predate: Sediu Primarie Com. Dochia, Jud. Neamt, Sediu Post Politie Com Dochia, Jud Neamt, Sediu Gradinita Com Dochia, Jud Neamt, Extindere alimentare apa Dochia, jud. Neamt, Canalizare Com. Pipirig-Boboiesti, jud. Neamt, Reabilitare Teren Sport “Clubul Sportiv Scolar”Barlad, Reabilitare Corpuri de Cladiri A, B si C Colegiul National “Stefan cel Mare”

Proiecte executate (lucrari civile, industriale si agricole): Consolidare Sc. Nr. 3 Humulesti, jud. Neamt, Reabilitare Sc. I-VIII Com. Gheraiesti, jud Neamt, Reparatii capitale Sc. I-VIII Com. Bargaoani, jud Neamt; Reabilitare si consolidare Scoala Nr. 2, Tg, Neamt; Magazin Billa Tulcea – Coral Plaza Mall; Reabilitare si consolidare Scoala Nr. 3 “Ion Creanga”, Tg. Neamt; Reabilitare si consolidare Gradinita Nr. 3. Tg. Neamt

Bauten Consulting a condus sucursala din Dusseldorf a firmei de constructii S.C. Consint S.A., societate infiintata in anul 1991, executand lucrari civile si industriale de mare amploare, ca de exemplu:

- Nephrologisches Klinikum Krefeld, antrepenor : Fa. Derichs u. Konertz GmbH,

- Burscheiderstr 82/92 - Wohnhaeuser - Duesseldorf, antreprenor: Fa. Wiemer u. Trachte AG,

- Graf-Recke-Stiftung - Duesseldorf, antreprenor: Derichs u. Konertz GmbH,

- Neubau Geschaefts- und Buerohaus "Kennedy- Haus", antreprenor: Fa. GHH Bau mbH,

- Justizministerium Wuppertal, antreprenor: Fa. Max Bogl Bauunternehmung,

- Wohnen an der Rennbahn Koeln, antreprenor: Fa. Heitkamp AG,

- Neubau Max Planck Institut Muenster, antreprenor: Fa. Max Boegl,

- Neubau Strangiessanlage WerkSalzgitter, antreprenor: Fa. GHH Bau

Date de contact:

B-dul. Unirii Nr.16, Bl. 5A, Sc.1, Ap.4, Sect.4 Bucuresti, Romania, Cod postal: 040106
Tel/Fax: 0040-318048849
Mobil:    0040-731882021   sau  0040-731860505     
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

www.bauten-consulting.ro

 

 
Avocat Cudrici Eugen Sebastian
Domenii principale de experienta
LITIGII cu precădere legate de:
»Legea nr. 9/1998 privind acordarea de compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile trecute în proprietatea statului bulgar.
»Legea nr. 290/2003 privind acordarea de despăgubiri sau compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile proprietate a acestora, sechestrate, reţinute sau rămase în Basarabia, Bucovina de Nord şi Ţinutul Herţa.
»Exproprieri.

Studii: Facultatea de Drept

Membru in Baroul Bucuresti: Este avocat definitiv si membru al Baroului Bucuresti din anul din anul 1998.
Limbi straine:
engleza si spaniolă.

 

Date de contact:

B-dul Unirii nr. 43, bl. E2, sc. A, et. 8, ap. 39,
sector 3, Bucureşti
Tel/fax: +4 021 321.41.67
Mobil:    +4 0788.15.76.68   sau   +4 0720.18.35.86
e-mail:   Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

http://www.avocatilitigii.ro:8080/avocatilitigii/ro/index.jsp?content=prez_av2.jsp